Юбиляри и наздравици

sunshine

Днес ми се иска вещерския талант да ми помогне да разчопля облаците, да им разкъсам мазните обвивки, да хвана някой горещ лъч и да изтегля слънцето. И не защото е първия от поредицата шокиращо много почивни дни! Или напук на заминаващите да дирят слънцето в южните страни. А просто, защото мисълта за човека, който днес има рожден ден, успява да ми докара слънчева усмивка, дори и да съм затънала в облаци :D

Nee Ann


Може да го наричаме “Древний”, но добавяме и “Белозъби”. Страстен фен на технологиите, не пропуска да забележи появата на всяка по-младичка и по-вталена машинка, но иначе нарича себе си “хардуерен геронтофил”. Сигурно затова е свикнал винаги да се справя с проблемите с каквото разполага.

removing SD-card

Мисли се за “елитарен песимист”, а ние си го знаем като шизоромантик :D В едно спор няма – джентълмен!

wine fight

Флеймът му е втора природа. Фотографията – голяма любов.

Nick and Emu 1

Nick and Emu 2

Може и да се опитва да докара снимките си в гамата “The Dark Side of the Moon”, но всъщност се оказва, че от тях извира светлина.

Black tulip by NeeAnn

За всичките години, откакто се познаваме (а те не са малко), е успял с едно и половина кристално кълбо и крина боб да ме надмине в ясновидството! Като се започне с това, че ще се обзаведа с блог, премине се през обогатяването на машинния ми парк (крачка по крачка предвидено от Него), та се завърши с това, че по-добре от мен вече познава кое (и кой!) ще ми допадне и с кого ще си пасна в емоционален план :roll: .

За тези осем години ми се е налагало поне 800 пъти да признавам, че е прав. Като в началото репликата и дупликата бяха:
- Абе, знаеш ли, че … май си прав?!
- Natuerlich! Знам!

… премина след това през:
- Уфф, пак си прав!
- Още ли не си свикнала?

И сега вече е:
- Охх, аман от тебе!
- Пак ли?… :lol:

Nee Ann

Ники, Sunny!
Да си жив и здрав, приятелю! Много те прегръщам и ти пожелавам каквато и рошава мечта да те споходи, да се осъществява със същия висок процент, с който аз казвам “Пак си прав”. Честит празник и наздраве! :***

1 Comment so far

  1. Честит рожден ден! Жив и здрав, и за много години! :)

Leave a reply