Swan Lake

swan portrait

Благодарение на превърналият се в рутина (явно) занаят на авиокомпаниите да се занимават с изгубени куфари и да намират собствениците им, разхождащи се (в най-добрия случай) едно денонощие в състояние на кипяща сярна киселина, насипана в прекалено вталена колба, остатъкът от снимките е спасен. Както и непомрачимите ми впечатления, трепета от докосването до красотата, една вълшебна приказка, от която трудно се излиза… Но която е изпълнена с толкова нежност и топлота, че дори липсата и е съпроводена не с тъга, а с благодарност, пълнокръвен спомен и усмивка…


И така, обратно в реалността! Парно – няма. В апартамента се разхождат бели мечки, коя от коя по-навъсени (и освирепели от глад без мен). Географските ни ширини изживяват сезон, който спокойно мога да нарека “Влюбена есен” – толкова обсебена от любов по лятото, че не може да остави да мине деня без да изтръгне от слънцето максималното, за да бъде с любимия… И преди да са заваляли дъждовете, ви оставям насаме с помпозните портрети в бели пера и величествена осанка на тези красавци. Enjoy! :***

02_PICT6642u

03_PICT6778u

04_PICT6644u

05_PICT6779uu

06_PICT6808u

6 Comments so far

 1. Нутелотерминатор on November 4th, 2012

  Уникални!

 2. deni4ero on November 4th, 2012

  Е, това, ако не е съвършенство – да пиеш вода и небрежно-елегантно да се отблъскваш с краче(сн.4) …

 3. Geri on November 4th, 2012

  Добре дошъл на Нутелотерминатор! Сега очакваме включване и от Тоблероунищожител :D

  Аха, много са … елегантни! Дори като се блъскат да се докопат до залчетата, дето им хвърлят, го правят с финес и достойнство. Къде ти – ще се стрелкат, ще бързат и ще пищят като простолюдието чайковско и патешко… ;)

 4. deni4ero on November 4th, 2012

  :D Тоблероноунищожителят vs Нутелотерминаторът – ще бъде епична битка … с шоколадите :) Бих искала от името на гореспоменатия и моето, да спретнеш една приказка(нещо като ППЖ ми идва) :)

  А, ти, видя ли на последната снимка лебедът как елегантно пие вода? Първо малки капчици, образува редица, за да не лочи грозно и вулгарно и накрая с една голяма капка си измива муцунката … Еми, уникални са :)

 5. John McClane on November 6th, 2012

  Я, тук станало като в американски екшън. Да му мислят шоколадите.

  А кой всъщност е Еми?

 6. Geri on November 6th, 2012

  А Вие (не)случайно да не би да сте самия Тоблероунищожител?!…

Leave a reply