Триптих

platanus

* * *
Все още следва
Пътят на облаците
В пурпурния сън

дива лоза

Кипнала кръв
Под ресници сведени
Стъпки по залез

platanus

Равновесие
Далече е новото утре
Прегръдка в рубин

3 Comments so far

 1. deni4ero on November 1st, 2011

  Пусите му фотографи станали поети …
  Говориш завоалирано, жено, но от висотата на премъдрите ми белобради години, съзирам тъга по утре-то, което, викат, било зад хоризонта, където се раждало слънцето(онва, дет си слагало ръкавици на лъчите, сещаш ли се ;) )
  Отделно, ти ли аранжираш снимките или листата, като те видят с оружието, се подреждат сами? И последен лаишки въпрос – тва на втората снимка що е червено? Не трябваше ли да е истинско зелено през пролетта и изгниващо-кафяво-жълто през есента? Или с твоя явер Есен сте си играли?
  (хуг)

 2. deni4ero on November 1st, 2011

  явер да се чете авер, моля, сълзите и тъмнината са замъглили буквите

 3. Geri on November 1st, 2011

  Пусите му фотографи станали поети …
  … скоро и (поети)-революционери :)

  Висотата на премъдрите ви години, Ваше Ненагледно Рошавомислие, е направо потресающа! Докато фотографина се бори с непосилната задача да преброи сричките на петте си пръста, вие съзряхте и тъга! Пък на него просто му беше яко кърваво снощи :D

  И какво ти аранжиране! Тия дни единственото, което трябва да се направи е да се избере подходяща кола. Моето отношение към колите е чисто блондинско, така че вчера ми трябваше червена. Сега ще издам една магийка ;) Значи, когато ти се случи нещо, винаги си казвай, че точно това си искал да ти се случи. Така полека-лека, в един момент, ще започнеш да усещаш как желанията започват да се сбъдват първо едновременно с пожелаването, а след година-две практика – започваш да ги предричаш с 50% сигурност.

  Егати отговора! То си стана цял един нов пост! Онова второто да се чете/вижда з-е-л-е-н-о! Грешка в баланса на бялото :roll:

Leave a reply