Да живей!

Благодаря ти, Яска!

NeeAnn & Turin

И преди да ме е напушил смеха от представата за ококорената туринова физиономия, която ще се образува след горния изблик, да поясня. :D Ако не беше Ясен, който по (не)случайни пътища ни събра на 23-то авеню, щях да съм лишена от радостта да познавам човека отляво на горната лошокачествена снимка (btw, една от първите с Дейна) :D

"Къде ми изчезнаха последните снимки?..."

Нямаше да има кой да ме сритва по най-подходящия (и деликатен) начин, в момента, в който започна да си копая поредната дупка, за да се скрия от всичко. В такива моменти той е, който ме хваща за ушите и ме измъква на светло, след което с чаровна усмивка гледа как мигам на слънцето като сова по пладне.

"Аман от тебе!"

Ако го нямаше него, щях да си остана в неведение за изобретателните начини, по които един приятел може да ти помогне, въпреки всичките ти протести, мрънканици, хапане и дърпане. И пак така невинно (ама и доволно!) да се усмихва, докато слуша накрая “Офф! Пак беше прав (да му се не види!)” :oops:

Проверка на кадрото

Ако го нямаше да витае из виртуалното и реално пространство, нямаше да имам приятеля, с който споделените мисли, далновидност и опит, да правят напрегнатото ежедневие по-леко…

на гости в Шарколес

… а ненапрегнатото – по усмихнато, благодарение на нестандартното му чувство за хумор и непресъхващия извор на идеи за дърпане на израстъци (опашки, плитки и фитили) :D

протест "Жълти стотинки за НАТУРАТА"

Ако не бях срещнала този добър човек, с откритостта и желанието му за споделяне и контакти, нямаше да познавам други подобни образи, благодарение на което сега съм богата с толкова много приятели!

LeeNeeAnn family

Имам и това светло място, за което пак Той беше в центъра на заговора!

Хаяско

Поради което още изкупва този “грях”, стоически изтърпявайки напъните ми да го снимам. Въпреки, че няма една лоша снимка, направена от мен, за 5-те години познанство, натрупах богата колекция портрети с ръчичка в средата, както и такива с различен модел и цвят качулки… Но затова пък ме научи на изобретателност и чевръсто снимане, за да уцеля момента ;)

-15C в Шарколес

И понеже пак той ми е предал безценни уроци в трезвото търсене на баланс между скромност и самочувствие, мисля да спра с емоционалните признания и да му кажа:

“Честит Рожден Ден, Ники!”

LeeNeeAnn & choku cake

Какво пък – 35 е една чудесна цифра, а и ти отива! ;) Много здраве и щастие ти пожелавам, Приятелю! Винаги да намират място в теб и радостта на светлината, и благодатното спокойствие на сянката! :D :***)

П.П. … Яска, изгърмях всички скътани “патрони”. Наложително е организиране на пролетен стрийт за набавяне на нов “материал” :roll:

7 Comments so far

 1. Лорелай on May 1st, 2011

  Знаех си, че ненапразно станах, за да те погледна :)
  Честито, Ники :) Все така блестящо усмихнат и доволно дърпащ опашки! Все така сладко-нахално подтикващ към нови юначества :) Жив и здрав … Ваша Древност :P

 2. turin on May 1st, 2011

  Живот и здраве, сър!
  /me още гледа смаяно – такъв пробив в сигурността, че и с толкова снимков материал…
  Майтапа настрана – Ники, всичко най-хубаво ти пожелавам! Няма да се ограничаваме с конкретика, я :) Всичко, от хубавото и по много!

  А Гери, ах, тииии! Иначе стрийт – да. Не сме се събирали от… древни келтски времена :D

 3. зори on May 1st, 2011

  Ехаааааа, това се казва да изловиш древен!
  Браво, Гертруд!
  Белозъби, честито (и за това, че са те гепили така добре, и за празника) Много щастие и късмет от мен!

 4. Честит рожден ден! :)

 5. Geri on May 1st, 2011

  Благодаря за овациите, за ококорените очички :lol: , и поради интереса, тук следва армейски поздрав, нещо от рода “Щ’се стараем!” :P

  П.П. ако се изгубя от ефира, постигнало ме е някое тежко и древно стенобитно оръдие :roll:

  П.П.2. РождеНИК-ът явно следва препоръките от снимката на Дачи :D

 6. LeeAnn on May 4th, 2011

  Ама Гери, ти не разбра ли, че на снимката Е рожденикът ;)
  Ти сама каза, че физиономия рядко успяваш да хванеш… та и аз така ;) хехехех

  (ако изчезна безследно, да знаеш, че Той е виновен и вероятно не е харесал горното :) :lol: :lol:

 7. Geri on May 5th, 2011

  Въх, ма тъй ли било?! Е, браво на теб! Едни стъпалца си напред! :lol:

  Дано по-често и по-дълго да му се случва тази позиция! (тъй де… катеричи косъм малко, че ще ядем бой, чувствам :roll: )

Leave a reply