Писмо до Дядо


Мили Дядо Коледа!

Все си ми казвал, че за да е щастлив човек, трябва да прави повече добрини за останалите люде. Затова, тази година ми се иска да те помоля следното. За да има повече доброта в сърцата на хората, за да се сещат по-често, че във всяко живо създание е скрито съвършенство, за да се радват на топлината от живата, приятелска прегръдка, и да търсят красотата в очите на любимите си същества, за да живеят и да се обичат един с друг, а не с никовете си, моля те, … разкарай Facebook! :roll:

santa_g

14 Comments so far

 1. San Antonio on December 24th, 2010

  Мили дядо Коледа,
  може ли и Skype заедно с Facebook?! Може ли, може ли, много ти се моля!

 2. зори on December 24th, 2010

  И Снежанката пакостлива, и Светецът щур.
  Мили Дядко Коледа, не ги слушай!
  Всичко измислено от хората да си стои – просто да имат мяра и вяра!
  И да не забравят да обичат – много!

 3. Geri on December 25th, 2010

  @San Antonio
  Е, това вече е страшничко, Ваша Светлост. Защото май, май… Вие сте по-близо до тези дето дърпат конците (ахм… оптиката ;) )

  @зори
  Той Дядо си знае работата. Снежанка подкрепя това за обичта от все сърце! :D

 4. Мис Пия on December 25th, 2010

  Моля, моля! Какво по-голямо съвършенство от това да си 18-годишен тайландски лейдибой. Дори да нямаш Фейсбук, пак си търсен и желан:) Фейсбуците са за хора, които ги мързи да правят свалки. Защото замислете се, че ако секс-туризма разчиташе на Фейсбук за развитието си, всички щяха да са на че**и.

 5. Geri on December 25th, 2010

  Добре, че съвършенството е доста относително понятие :D

  Фейсбуците са за хора, които ги мързи да правят свалки.

  Чудесно! Значи няма да поощряваме мързела, а свалката наживо изисква къде-къде повече изобретателност ;)

  Ха, интересно защо всъщност Мис Пия се хвърли точно на връзката секс-фейсбук? :roll:

 6. vilford on December 25th, 2010

  Честита Коледа, Гери!

  Хубаво си поръчала на добрия старец какво да вземе, но от скромност си забравила да кажеш какво да ти донесе. Затова: “Дядо Коледа, моля те донеси на Гери здраве, късмет и много поводи за усмивки, защото тя много е слушкала! И нека нищо да не й пречи да бъде каквато на нея й се иска! Догодина като ти оставим някое друго средство за интернет комуникация, ще поискаме по-голям подарък!”

  Весели празници, Гери! :) ))))

 7. Geri on December 25th, 2010

  Еей, приятел в нужда се познава! Че каквато съм разсеяна… :D Благодаря! И на теб весели празници, Вили! Много усмивки и слънце на теб и всички около теб!

  хаха, като гледам как хората се отлъчват от топлофикация и пак поглеждат към камини и печки, ако всичко друго сдаде, комините остават като най-сигурното средство за комино.. камино… , комуни-кация (инженерска му работа! все такива сложни думи ще извади, брей! :roll: )

 8. deni4ero on December 26th, 2010

  Мише, честито Рождество Христово! Любов, любов и само любов! Защото:
  1. който обича, се смее
  2. който се смее, е здрав
  3. който е здрав … е здрав
  4. който е … здрав, е щастлив, което е и следващо и от горните, ‘ма не искай от мене последователност
  5. който е щастлив, е много щастлив и така до Второто пришествие!

 9. San Antonio on December 26th, 2010

  Ха, интересно защо всъщност Мис Пия се хвърли точно на връзката секс-фейсбук?
  Ха, ама че излишен въпрос — защото това е основното предназначение на социалните мрежи (особено на fuck^W oops facebook). Така както порнографията е движещата сила за развитието на Internet :lol:

 10. зори on December 26th, 2010

  Е, разбирам защо един свят човек недоволства от прекомерната употреба на клюкарника за свалки, но, бай Тони, от него научавам за изложби, книги, постановки и пр. – искам да кажа, че е въпрос на нужди, ако ходатайстваш пред шефа ти за закриването му – няма да ревна, но…
  А виж, за Скайп може и да се посдърпаме – има хора, които няма как да чуя иначе – то вярно, че на светците са им присъщи разни чудни техники – вероятно ти си имаш директни канали към разни свети личности, ма айде помисли и за простосмъртните!

 11. San Antonio on December 26th, 2010

  Ами щом си рекла и те влече — да ти подърпаме ушичките:

  o one;
  o two;
  о three.

  Засега толкова, че ще ти горят дълго ушичките и ще хвърлим в смут колегите ти на 29-ти — от какво толкова си пострадала.

  И зарежи Skype и обърни повече внимание на хората, с които си в момента :D

 12. зори on December 26th, 2010

  Принципно винаги има алтернатива, но един светнат свят човек би трябвало да знае, че част от изредените опции се ползват от значително по-тесен кръг потребители. (Светнатите не са често срещано явление)
  Ушичките ми са си на мястото :P , но част от хората, които обичам – на доста далечни места. Сега ще си поприказвам с тях, а с теб истински на 29 -ти. И както виждаш – има много начини за обръщане на внимание – нета е само посредник и не е виновен за глупостите, за които го ползваме.
  И колко още ще чакам нова снимка?

 13. Geri on December 27th, 2010

  @deni4ero
  Честито Рождество и на теб, Лю! И много любов и здраве на цялата фамилия! Права си, девойко! Философ мой златен, ненагледен! (разрош) :D

  @светеца и ламята
  skype остава. за другото – в преговори сме за вярата и мярата, при условие да не ме убеждават, че това е бъдещето на човешките комуникации и взаимоотношения :D

 14. deni4ero on December 27th, 2010

  браво, мастърю, браво :)

Leave a reply