Blur Beauties

pict1689uu

Красотата не е задължително да бъде винаги “на фокус”. Но е така лесно различима на фона на стотици подобни светлинки наоколо. По нещичко особено, понякога неуловимо за дефинициите на разума, но достатъчно за сетивата да ти издиктуват “различно е”!

pict1769u

Хубавото почти винаги свързваме с младостта. Дивата, разкрепостена, ненаситна, винаги напред, на върха. Бързаща да разпукне цвят и омае света с красота и очарование.

pict1833u

Красиви може да бъдете, когато сте заедно. Когато стръкчета емоции и смях се оплитат в цветна вихрушка, в хармонично сътворена мозайка, в която всяко късче е незаменимо.

pict1941u

Красотата не винаги е съвършенство на форма и цвят. Понякога е само цветно петно, по-различно от останалите с това, че просто ти си го открил. Ти си повярвал в ценността му и си помогнал да избуи от обвивката си.

pict2910u

Но за да стане това трябва да се вгледаш. Да поемеш в шепи света на другия, малкия свят, в който той намира сила, радост, покой или убежище. И ако в прашеца по крилете на пеперудите му, разчетеш името си, ако откриеш своя прилив, там, където неговото море целува брега,… намерил си своето стръкче неповторима красота.

6 Comments so far

 1. Краси on June 17th, 2010

  Бокенца, бокенца, бокенца, бокенца! :)

  :*

 2. DSdiva on June 17th, 2010

  Мога да си разпозная настроенията във всяка от тези красоти, но лилавият и маргента цвят си остават първа любов!

 3. Bia on June 17th, 2010

  ех, както винаги тук – нямам думи! :)
  остава ми се да се скрия някъде с моите лаишки опити да уловя красотата…”на фокус”

 4. Зори on June 17th, 2010

  Ваше Вълшебничество е сътворило нова цветна магия. Благодаря за красотите – чудесно начало на деня!

 5. Geri on June 17th, 2010

  Много освежаващи прегръдки и целувки на всички! :D :*

  @Краси
  Лелин, много се радвам да те чуя! Ееех, следващата ми мечта е едно малко бижу 50/1.4, с което съвсем ще се “размажа” :D

  @DSdiva
  Бива си ги цветовете, наистина, а за настроенията, които създават си съвсем права! Може би много скоро ще ви разкажа за едни лъчи, които определят кой ден от седмицата какъв цвят да носиш ;) Ще видиш как след това някак си отвътре ти идва да посягаш точно към определен цвят сутрин :D

  @Bia
  Не се крий, Омайнице, защото ако има някой, който обикновено се скрива със замечтана усмивка и разбъркани мисли, това съм аз след като намина при теб :)

  @Зори
  Винаги се радвам да ви осветля деня, Ваша Светлоликост! ;)

 6. Bia on June 17th, 2010

  :D

Leave a reply