15

c. 2009

Много отдавна беше. Хем отдавна, хем – все едно вчера! Важното е, че винаги ми е светло и весело като си спомня оная паметна вечер – 1 април 2008 г. Ах, вие… организирани заговорници! Много ви обичам – Дачи, Ники, Ему! Целувки и прегръдки от сърце!

Може да нямам много време, може да се задъхвам – и емоционално, от прекалено много дини, които вече и на главата си нося, понеже няма място по подразбиране. Но знам, че си имам местенцето, където мога уютно да си се свия под някоя палма и да си прелиствам архивите. Или да си излея болката от някой офисен планктон, който се е опитал да ме удави и е бил наритан (така де, имидж трябва да се поддържа). Или пък да лисна светлина и радост, защото знам, че ще е споделена.

Ами.. наздраве – за поодъртялата тийнейджърка на 15! Да ни има, да създаваме, да споделяме…

П.П. Като казах споделяне, при рутинното ежегодно ровичкане из нета точно на тази дата, ми попадна препис на “Къщата на вещиците” в един много забавен … просветителски блог за ученици до 4-ти клас! Ма много отрано почват тва децата да се учат на вещеризми, бе! Но пък друго си е да знаеш, че писанията ти са част от “Материали за всички, които са любопитни към всичко”. ;)

7 Comments so far

 1. San Antonio on April 1st, 2023

  ами наздраве тогава :*

  и след още 15 – пак така.

 2. Geri on April 1st, 2023

  Наздраве, Кръстник! :*
  Да се стягам, значи…

 3. San Antonio on April 1st, 2023

  по-скоро да не се отпускаш 8-)

 4. Николай Цветков on April 2nd, 2023

  Живи и здрави! :-)

 5. Geri on April 2nd, 2023

  Да, Коко! Слънце и вода, лъчи в очите и душите :*

 6. LeeAnn on May 2nd, 2023

  Наздраве за още 3 х 15! Поне! <3

 7. Geri on May 3rd, 2023

  Наздраве, Кръстнице!
  И благодаря – за всичко … и в динамичен аспект! ;)

Leave a reply