Последен сняг

01_DSC1909_rt

Малко кадри от последните снегове (надявам се :roll: ) за тази зима. Не, че е била толкова тежка, но съм свикнала с друго да свързвам март. Е, който го влече, се надпреварва с идващата пролет.

02_DSC1907_rt

04_DSC1910_rt

Добре, че никой не е решил да срине Бабуната в Южния и да я преправи на паркинг.

03_DSC1908_rt

Висша мода на пързалката – балетна поличка, цветово съчетание с един от тези легени, които хлапетата използват за шейни… И които правят снимането особено трудно, защото алеите са като писти за бобслей, а за фокус се иска твърда ръка. Не е като да се пазиш от двоен тулуп постоянно :roll:

06_DSC1924_rt

Дефилират всякакви размери, цветове и игривост, каниди. Внимание – акита ину! Любим, любим модел! Е, искам едно такова и аз…

05_DSC1923_rt

То не е осанка, то не е излъчване, интелигентен поглед, красота, изящество… Не, че не обичам да снимам и други мъници.

07_DSC1915_rt

А някои успяват да ме хванат в крачка. Слонът много любим! Имах чувството, че синът ми дори насън го катери този звер.

08_DSC1919_rt

Радват такива креативни художници. Напоследък все повече се забелязват… Пейки, кошчета за боклук,… електрически табла. Но за тях ще се отдели специално внимание – заслужават!

09_DSC1916_rt

Може да е минус 10. Може сутрин пак да ви се наложи да метете кола. Може да не си понасяте вече палтото и ботушите. Но ТЯ идва! Пристъпва плахо, отгръща голите клони, разкъсва с нежни пръсти облаците и лисва синева! Заслушайте се в синигерите, които ги е напънал хормона. В кълвачите, в каканиженето на сойките. Ще я посрещнем пак. Хубаво е да знаеш, че поне едно нещо на този свят не се променя с времето, не остарява, не те забравя, не те игнорира. И винаги е готово да те стопли и усмихне.

No Comment

No comments yet

Leave a reply